Sollicitatie

  • Ben je benieuwd welke professionele marktwaarde je hebt?
  • Ben je aan het werk en toch op zoek naar een nieuwe uitdaging?
  • Ben je ontslagen en wil je de zoektocht naar een nieuwe job starten?
  • Wil je je voorbereiden op je eerstvolgende sollicitaties?
  • Wil je tools en tips om de beste sollicitatie ooit te doen?
  • ...

Super, dan ben je hier aan het juiste adres.

Sollicitatieverlof

Als je recent bent ontslagen, of je hebt zelf ontslag genomen, dan heb je wettelijk gezien recht op sollicitatie verlof. Sollicitatie verlof is tijd dat je krijgt om je sollicitatie gesprekken voor te bereiden, uit te voeren en op te volgen.

Sollicitatie thema’s

Heel regelmatig schrijven we over een thema dat gelinkt is aan solliciteren. Hieronder vind je een aantal topics, met de namen en linken naar desbetreffende blogs. Doe je voordeel er maar mee! Proost op een succesvolle sollicitatie!

Sollicitatie coaching of -training

Regelmatig krijgen we van klanten te horen dat ze graag begeleid worden in hun sollicitatie periode. Hierboven werden al heel wat thema’s aangehaald waar je met onze blogs al mee aan de slag kan.

Ben er klaar voor om er echt een lap op te geven tijdens een zeer intensieve coaching rond je werk en loopbaan waar je top CV en LinkedIn profiel het resultaat zijn? Waar je geoefend hebt en daardoor ook sterker in je schoenen staat? Dat kan! Via ons aanbod EHBS of Eerste Hulp Bij Sollicitatie.

Wil je graag nog een stapje verder (gratis)? Dat kan via deze checklist voor een succesvolle sollicitatie of via onze sociale media (facebook, LinkedIn).

Versterken van sollicitatie competenties kan in beperkte mate ook met VDAB loopbaancheques onder voorwaarde dat max. 1u per aangevatte loopbaancheque onderdeel is van een individuele loopbaanbegeleiding. We werken op +50 locaties in Vlaanderen.