Coaching

Professionele coaching is een samenwerkings-verband tussen de coach en de cliënt. Het biedt je de mogelijkheid om op een individuele basis effectieve resultaten te bereiken in je professionele en/of privé leven, of in je organisatie. Tevens leidt het tot een beter inzicht en begrip, verhoogd bewustzijn en keuze opties op je coaching-thema. Hierdoor kom je sneller tot actie, verbeter je je prestaties op basis van een ruimere visie en resultaatgerichtheid.

Coaching bevordert de groei, ontsluit het verborgen potentieel en duwt je in de richting van je doelen.

Elke coaching is uniek want elke persoon, elke situatie, business, jobvraag, ... is uniek. De coach zet dus op een heel flexibele manier zijn ervaring, kennis, tools, technieken en methodes in zodat jij op een persoonlijke manier wordt begeleid in dit proces en durft te kiezen voor jouw droombusiness, -job en -leven.

Coaching biedt waarde zowel voor jezelf als persoon, als voor het bedrijf waarvoor je werkt.

Coaching

Loopbaanbegeleiding

Meer en meer mensen hebben het gevoel dat ze liever iets anders willen doen van werk, maar weten niet goed wat. Of ze weten wat ze willen gaan doen maar hebben geen idee hoe ze eraan moeten beginnen en daar geraken.  Misschien ben jij een van hen? Loopbaanbegeleiding biedt een oplossing als je, om welke reden dan ook, vastzit in je loopbaan. We helpen je je vaardigheden, talenten, waarden, interesses, ... te (her)ontdekken en gaan na welke jobs mogelijks bij je passen en hoe je die kan bereiken. Benieuwd? 

Loopbaanbegeleiding

Business coaching

Business coaching is de individuele begeleiding van gemotiveerde medewerkers, managers en professionals, die gericht is op het verhogen van de persoonlijke effectiviteit en het bereiken van professionele doelstellingen. De thema's die aan bod kunnen komen zijn legio. Benieuwd? 

Business coaching

Executive mentor coaching

Executive coaching richt zich tot topmensen in bedrijven om de juiste beslissingen te maken, het strategisch denken verder te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd in je denken en handelen, krijgt eerlijke feedback, met het oog op 'scherp blijven'. Je hebt dagelijks te maken met complexe thema's, staat voor dilemma's, bent continu bezig met beslissen. Er wordt van jou richting, daadkracht en resultaat verwacht. Het grote voordeel van de coach is hier dat die geen belang heeft bij de beslissingen die je professioneel wilt maken, en ook de gevolgen daarvan durft bevragen en onder ogen zien. Benieuwd? 

Executive mentor coaching

Stress- & burn-out coaching

Opgebrand? Stress- & burn-out coaching richt zich tot iedereen die last heeft van stress en/of burn-out verschijnselen vertoont. Bottomline gaat het over het (h)erkennen, aanpakken en voorkomen van stressoren en stress-signalen. Je krijgt tools en technieken aangeboden om je veerkracht en draagkracht te verhogen waardoor je energiebalans terug in evenwicht  komt. Succesvol en versterkt reïntegreren in het werk na een periode van stress of burn-out is ook geen overbodige luxe. Het grote voordeel van de coach is hier dat die zich aanpast aan wat jij op dat moment aankan. Benieuwd? 

Stress- & burn-out coaching

Perfectionisme coaching

Worstel jij wel eens met perfectionisme? Wist je dat perfectionisme een gedragspatroon is dat geleidelijk in jouw leven is geslopen, met de beste bedoelingen. Jouw perfectionisme heeft je heel wat gebracht maar is op vandaag wellicht niet meer wat je nodig hebt!

Via een specifieke aanpak, zorgen we ervoor dat jouw perfectionisme weer in balans komt met andere aspecten in jou.

Zodat jouw denken, doen en voelen terug in overeenstemming zijn. Zodat jij je doelen blijft bereiken, maar op een evenwichtigere en meer ontspannen manier. Met als resultaat succes, meer welbevinden en een leven in balans. Zodat jij opnieuw kunt zeggen “Ik ben helemaal OK!” Benieuwd? 

Coachen bij verander-management

In de steeds sneller evoluerende maatschappij wordt meer en meer de mens in en tijdens de verandering uit het oog verloren. En dat is heel erg jammer want het zijn net die mensen die ervoor kunnen zorgen dat een operationele verandering vlotter verloopt. Welke functies vallen weg/worden gecreëerd en wie zal die invullen is meer dan alleen maar postjes vullen. Welke medewerker heeft de capaciteiten? Wie wil waar naartoe groeien? Wat zijn motivatoren om aan de slag te gaan? Dat is niet te vinden in een CV of profielschets en komt pas naar boven als hier een open klimaat voor bestaat waar naar de mens an sich geluisterd wordt. Ook hier is coaching dus een enorme meerwaarde!

Coachen bij verander-management

Praktische informatie

Heb je graag meer inzage in de praktische kant van coaching?