Deel dit bericht

Ondernemerstest

Doe de ondernemerstest en ontdek of het tijd is voor iets anders, of niet

Er zijn zo van die momenten dat we ons allemaal wel eens afvragen of we in de juiste job zitten of een andere baan moeten beginnen zoeken… zowel werknemers als zelfstandigen worstelen er soms mee! Hoe weet je dan dat je (toch) in de juiste job zit?

Doe de test in 5 minuten

Hier 56 signalen dat je in de juiste job zit omdat zowel je hart als je verstand erbij betrokken is.

Vul zeker een correct e-mailadres in om je resultaten te kunnen ontvangen.
Je ontvangt gratis een mini-coaching, extra inzichten over het resultaat van je test en tips voor de toekomst.
SMS omschrijving

Vraag 1

Vraag 2

Vraag 3

Vraag 4

Vraag 5

Vraag 6

Vraag 7

Vraag 8

Vraag 9

Vraag 10

Vraag 11

Vraag 12

Vraag 13

Vraag 14

Vraag 15

Vraag 16

Vraag 17

Vraag 18

Vraag 19

Vraag 20

Vraag 21

Vraag 22

Vraag 23

Vraag 24

Vraag 25

Vraag 26

Vraag 27

Vraag 28

Vraag 29

Vraag 30

Vraag 31

Vraag 32

Vraag 33

Vraag 34

Vraag 35

Vraag 36

Vraag 37

Vraag 38

Vraag 39

Vraag 40

Vraag 41

Vraag 42

Vraag 43

Vraag 44

Vraag 45

Vraag 46

Vraag 47

Vraag 48

Vraag 49

Vraag 50

Vraag 51

Vraag 52

Vraag 53

Vraag 54

Vraag 55

Vraag 56

Vraag 57

Vraag 58

Vraag 59

Ondernemer zijn...

Hoe bevalt het jou om ondernemer te zijn? Hoe voel je je daarbij? Of je nu solo-ondernemer bent of je een bedrijf leidt? Alles onder controle? Of hapert er iets? Is er misschien ergens een vaag gevoel dat je zegt dat je misschien aan iets anders toe bent?

Want geef toe, het leven van een ondernemer is niet elke dag rozengeur en maneschijn. Er zijn moeilijke momenten. Momenten van ontgoocheling. Momenten van pure wanhoop waar we alles zouden opgeven.

Zelfs als je succesvol bent ziet je omgeving niet hoe hard je werkt en hoeveel hindernissen je moet overwinnen.

Herken je dat?  

Maar wacht, je gaat toch niet beslissen op basis van een vaag gevoel?

Of ben je ondernemer in spé, en wil je weten wat het betekent om ondernemer worden? Wat er allemaal bij komt kijken?

Dan is deze ondernemerstest echt iets voor jou!

Resultaat van de ondernemerstest?

🤩  je krijgt een objectief cijfermatig beeld van alle aspecten die deel uitmaken van het ondernemerschap

🤩  het antwoord op je vraag “waar zit het goed” en “waar liggen de uitdagingen?”

🤩  je krijgt een verlossend antwoord op je ondernemersvragen

🤩  je krijgt een aantal concrete verbetertips, onder de vorm van objectieve en concrete handvaten

🤩  en ... je hebt meteen objectief en concreet materiaal om mee aan de slag te gaan in een coachingtraject (ook jij als ondernemer of freelancer kan gebruik maken van loopbaancheques)

En straks weer met superveel plezier verder werken...

 • Georges Docx
  Make SME companies more succesful by pragmatic advice in strategy, marketing and sales

  Niet lang geleden heb ik een loopbaancoachingstraject bij jou gevolgd. Ik had eerlijk gezegd geen al te hoge verwachtingen. Ik dacht wel dat ik al wist wie ik was en waarvoor ik sta maar toch heb je me positief erg verbaasd. Ik heb uiteindelijk nog maar 2 sessies van 2 uur gevolgd en in elke sessie ben je erin geslaagd om een aantal ongekende elementen uit mijn onderbewustzijn naar boven te halen. Ongekende EN belangrijke elementen. Daar nu bewust mee omgaan heeft een belangrijke impact in mijn dagelijkse werking. Ik voel me zekerder, zelfbewuster en heb vooral veel minder stress. Ik wil je daarvoor nogmaals hartelijk bedanken en jou daarvoor 3 zoenen geven. En aan alle lezers wil ik nog één raad geven: ga eens langs bij Annelies voor 80 euro. Het is veel meer waard. 

 • Françoise Goris
  Freelance HR professional

  Annelies is een top coach! Zij kan als geen ander spiegelen en heeft mij doen inzien waar ik stond en de sleutel gegeven om de dingen anders te bekijken en aan te pakken. Vanaf de eerste sessie al kon ik met nieuwe inzichten aan de slag. Daardoor heb ik ook daadwerkelijk de switch kunnen maken naar werk en gezin toe. Ik ben haar enorm dankbaar en kan ze iedereen warm aanbevelen!

 • Marino Finck
  Slapen bij Slaapboetiek, feesten met Partylife

  Ik heb Annelies gevraagd om me te begeleiden op een moment dat ik me bij alles vragen stelde, zij heeft me terug het geloof in mezelf gegeven, me inzicht doen krijgen in mijn eigen kunnen, maar vooral even terug rust gegeven in mijn hoofd. Door samen even alles op een rijtje te zetten en opportuniteiten te zien. Ondertussen doe ik professioneel nog hetzelfde maar heb er een uitdagende randactiviteit bij, waar ik de inzichten vlot kan gebruiken en uitspelen die aangereikt zijn tijdens de sessies.

 • Murielle Vancrayelynghe
  Freelance HR professional

  I get to know Annelies during my coaching training and can only attest of her very high coaching expertise. Beside a very pleasant and cheerful nature, Annelies comes accross as very powerful in coaching and training with high listening skills and aptitudes to push people to give their utmost for themselves and their employers. It was and will always remain a pleasure to work together. 

 • Kurt Cogghe
  Business Director Data Driven at Ordina Belgium - imec.istart Mentor

  I have worked with Annelies through A-Lissome in the past and found this an enriching and value adding experience. Annelies coaches and works in a structured but flexible way, offering and making methodologies tangible and usable. Highly recommendable for coaching and future oriented approaches.

 • Jill Van Goolen
  Owner van Vivebo en het Melkhuisje

  Het persoonlijke contact met Annelies beschouw ik als een enorme meerwaarde. De coaching sessies hadden een zeer goede opbouw waarbij soms een mix van gevoelens naar boven kwamen. Annelies stuurde ook steeds nog duidelijke en/of extra info na, wat je verder aan het denken bleef zetten. Ik werd ook uitgenodigd om ‘out of the box’ te denken en voor mij was dat helemaal het einde. De coachingsruimte was supergezellig om in te vertoeven. Vaak had ik zin om met met blote voeten en met opgetrokken knieën in het zeteltje te zitten. Ondertussen heb ik eindelijke stappen gezet dankzij de nieuwe inzichten en dat voelt enorm bevrijdend.

Je kan ons vinden in een 50-tal locaties in Vlaanderen en Brussel. En ook online.