Carrièrebegeleiding in Ruiselede

Je carrière zelf in handen nemen
met doelgerichte carrièrebegeleiding

Je carrière naar een hoger level duwen start bij jezelf. Dit ongeacht of je nu arbeider, marketing manger of CEO van een multinational bent. Het gaat om het zoeken naar een positie die je energie geeft, en dat alles binnen een organisatie die bij je past (of misschien zelfs in je eigen organisatie). Natuurlijk rijst de ‘hoe begin ik hieraan?’-vraag al snel. Onze carrièrecoaches in Ruiselede kunnen je in verschillende stappen helpen je carrière zelf in handen te nemen.

Wat is carrièrebegeleiding en wie komt in aanmerking?

Carrièrebegeleiding bij A-Lissome heeft als doel om iemand te begeleiden bij zijn/haar carrière zodat de capaciteiten van die persoon optimaal tot hun recht komen. Dit zowel voor personen die het gevoel hebben vastgeroest te zitten in hun huidige werksituatie, als voor starters die nog niet weten waar ze met hun carrière naartoe willen, als voor bedrijven die willen dat hun werknemers zelf aan het roer van hun carrière gaan staan.

Herken je jezelf of je werknemers in volgende situaties? Dan kan carrièrebegeleiding misschien wel jouw naald in de hooiberg zijn.

  • Je wil (weer) positieve energie krijgen van je job
  • Je wil weten of een carrièreswitch aan de orde is
  • Je wil hulp bij het kiezen van een geschikt carrièretraject
  • Je wil meer inzicht krijgen in je huidige situatie en je wensen
  • Je wil inzicht krijgen in je persoonlijkheid, je talenten en competenties (maar evengoed je uitdagingen en valkuilen)
  • Je wil weten of ondernemen iets voor jou kan zijn
  • ....

Waarom kiezen bedrijven en particulieren voor ons?

Carrièrecoaching op maat
Wij werken niet met nummers, wij werken liever met mensen. We zorgen dan ook voor een unieke en persoonlijke aanpak. Onze carrièrecoaches in Ruiselede  passen zich probleemloos aan aan jouw specifieke wensen. Heb je door het Coronavirus bijvoorbeeld liever een online gesprek dan een fysiek? Dan bekijken we graag samen de online mogelijkheden.

Met duurzaam resultaat
Carrièrebegeleiding is niet zomaar een babbeltje. We gaan voor duurzaam resultaat door te werken volgens een gericht actieplan. De bedoeling blijft nog steeds dat je op lange termijn aan het stuur kan (en kan blijven) staan van je eigen carrière. We zijn dan ook niet voorzichtig met het meegeven van opdrachten om ook in de praktijk te ondervinden waar je graag naartoe zou willen gaan.

Met een coach in jouw buurt
Onze carrièrecoaches zijn vanuit verschillende gemeenten in Vlaanderen bereid om jou te helpen. Vind eenvoudig een coach in jouw buurt via onze overzichtspagina. 

Klaar om je carrière zelf in handen te nemen?

Als je aan enkele voorwaarden voldoet kan je voor je carrièrebegeleiding beroep doen op loopbaancheques.  Dit is een subsidie van de Vlaamse overheid bedoeld om werkende professionals en zelfstandigen te begeleiden bij het zoeken naar antwoorden op loopbaanvragen, of om zich te laten begeleiden bij bijvoorbeeld een carrièreswitch.

Interesse in carrièrebegeleding in Ruiselede ? Laat dan zeker je gegevens achter op onze contactpagina. Een carrièrecoach van A-Lissome contacteert je vervolgens om te luisteren naar je verhaal en je wensen. Wij kijken er naar uit om jou of je bedrijf te leren kennen.

Carrière zelf in handen nemen

Neem contact op

Annelies Quaegebeur

02/478.11.08
annelies@a-lissome.be

Hoofdzetel
Kruidtuinlaan 3
1780 Wemmel

BE 0502.788.117

Hubs

Wij hebben hubs op een 50 tal locaties in Vlaanderen en Brussel