Power Boeken

Wil jij je graag verdiepen in boeken die je kunnen helpen in je loopbaan en leven?

Of meer specifiek: zoek je een boek

  • dat je begeleidt om betere keuzes te maken in werk en privé?
  • dat je ondersteunt in verband met stress en burn-out?
  • met interessante inzichten en tips rond leiderschap?
  • rond (omgaan met) hoogsensitiviteit?
  • dat je op weg helpt om energieker en gelukkiger in het leven te staan?
  • rond diverse topics en thema's dat je perspectieven verbreedt

De keuzemogelijkheden van boeken binnen deze verschillende thema’s zijn enorm en uiteindelijk zie je door de bomen gewoon het bos niet meer.

Maar niet getreurd, want A-Lissome heeft geweldig nieuws voor jou!

Wij stelden zelf een handig overzicht samen van must-read boeken bij bovenstaande (en nog meer) topics, inclusief een sprekende korte inhoud en ingedeeld volgens thema! Ons ganse team werkte hieraan mee en heeft veel van deze power boeken zelf gelezen en goedgekeurd, dus je krijgt zomaar eventjes de input van meer dan 40 coaches die dagelijks rond deze topics werken.

De A-Lissome coaches hebben allemaal een verschillende achtergrond en zijn gespecialiseerd in uiteenlopende topics. Dat zorgt ervoor dat de boeken in het overzicht ook heel divers zijn. Sommige boeken zijn zeer praktisch, terwijl andere meer filosofisch opgebouwd zijn. Er is voor elk wat wils!

Misschien zoek je specifiek naar een boek rond een bepaald thema? Bijvoorbeeld talenten, angst, kwetsbaarheid, demotie, hoogsensitiviteit,… Dan kan je gebruik maken van het handige overzicht als startpunt om een gepast boek te vinden.

Of je gaat gewoon grasduinen door de veelbetekenende titels en/of korte inhoud van elk boek om jouw favoriete leesvoer eruit te pikken.

Het kan allemaal met  dit uitgebreide overzicht van topboeken!

Wil jij als gemotiveerde professional vooruit in je loopbaan en leven? Dan is dit wat je moet hebben.

Het goede nieuws is dat het downloaden van deze zeer uitgebreide lijst van maar liefst 146 power boeken volledig gratis is! Als dat geen mooi cadeau is…

Niet alleen geven we je een mooie korte inhoud van elk boek, we hebben er meteen ook een link naar de online shop van Bol.com bij gezet zodat je jouw favoriete boek daar direct kan bestellen. Handig, toch?‚Äč

Hoe krijg jij nu het overzicht van deze 146 power boeken bij jou?

Dat gaat heel eenvoudig. Klik op de knop hieronder en laat vervolgens jouw mailadres en naam achter, zodat de link naar deze topboeken in je mailbox terecht komt. Meer hoef je hiervoor niet te doen, behalve dan nog jouw favoriete powerboek te selecteren, een knus plekje om het te lezen en dan vooral... genieten.