Loopbaanbegeleiding in Westerlo

Is jouw carrière ook zo’n comfortzone zonder grenzen?

Een loopbaan, dat betekent: stappen zetten. Sommige van die stappen lanceren je meteen in een juiste baan, evengoed beland je even op een zijspoor. Wil je dan rustig aftasten waar dit heen leidt? Of zet je meteen opnieuw koers richting een vooropgesteld doel? Het antwoord hierop hangt helemaal af van jouw voorkeuren, talenten, passies en vooral: wat jou voldoening schenkt. Iedereen is anders. Een professioneel pad dat helemaal bij jou past, is dus bij uitstek een persoonlijke zaak.

Het is vooral die individuele, menselijke kant waarmee we tijdens jouw carrièreplanning aan de slag gaan. Samen met de professionele loopbaancoaches van A-Lissome exploreer je jouw professionele én persoonlijke ambities. Vervolgens brengen we in kaart hoe jij ze succesvol realiseert.

Wat kan loopbaanbegeleiding in Westerlo voor jou betekenen?

De inhoud van een begeleidingstraject kan erg breed zijn, net als de vragen waarmee mensen bij ons aankloppen:

  • Voldoening: merk je dat je niet langer vreugde haalt uit je arbeidssituatie? Dan bekijken we samen waar het schoentje wringt en hoe we dit doortastend kunnen aanpakken. Wie voldoening vindt in zijn/haar werk, is gelukkiger én beter in de job.
  • Zelfrealisatie: sluit je huidige functie nog aan bij jouw specifieke talenten en interesses? Of daalt je betrokkenheid en voel je je belemmerd in je persoonlijke groei? Iedereen wint erbij wanneer we als individu onze specifieke troeven optimaal benutten. Dat hoeft niet van vandaag op morgen; een uitvoerbaar plan van aanpak schept alvast perspectief.
  • Work-life balans: een evenwicht vinden tussen je privéleven en job is niet altijd eenvoudig. Mensen raken vaak verstrikt in een veelheid aan professionele én persoonlijke ‘verplichtingen’. Het hoofd boven water houden wordt dan geen eenvoudige opdracht. Loopbaanbegeleiding helpt je om jouw prioriteiten als leidraad te hanteren, zodat je mooi je persoonlijke balans bewaakt.
  • Nood aan verandering: soms is het nodig om het helemaal over een andere boeg te gooien. Het roer zo drastisch omgooien is voor velen, begrijpelijk, een licht beangstigende gedachte. Carrièreplanning helpt je om vol vertrouwen en voorbereid nieuwe horizonten en eigen talenten te ontdekken.

Wie komt in aanmerking voor loopbaanbegeleiding in Westerlo?

Verandering levert energie, inzicht en drive. Iedere loopbaan is dus gebaat met een moment van reflectie.
Werknemers (ook ambtenaren) die zich wat ‘vastgeroest’ voelen in hun job kunnen zo constructief hun rol in het bedrijf hertekenen. Even goed luidt de conclusie dat je elders een betere positie vindt, ook dit veranderingsproces wordt door de loopbaancoaches van A-Lissome vakkundig ondersteund.

Ook als zelfstandige is het goed om je traject geregeld te evalueren: Bereik ik mijn doelen? Doe ik dit echt graag? Hoe kan ik mijn zaak nog beter afstemmen op mijn persoonlijke waarden?... Het zijn slechts enkele van de vragen waarop je samen met onze loopbaancoaches een helder en onderbouwd antwoord formuleert.

Ook voor bedrijfsleiders, CEO’s, kunstenaars, vrije beroepen, freelancers… Loopbaanbegeleiding in [gemeente] is er voor iedereen die het maximum uit zijn leven en job wilt halen!