Deel dit bericht
- Antoinette Nunes-Meijer

Je doelen bereiken en snel? 6 belangrijke stappen!

Hoe je doelen snel bereiken?

 

Wat was jouw meest productieve dag afgelopen week? Ga eens na wat je anders deed die dag.

  • Wat heb je gegeten en gedronken die dag?

  • Hoe laat ben je begonnen?

  • Wat heb je als eerste gedaan?

  • Wat heb je gedaan om alle mogelijke afleiding uit te schakelen?

  • Hoe heb je ervoor gezorgd dat je gefocust bleef en geen uitstelgedrag vertoonde?

Het is een vaststaand feit dat veel ondernemers weinig aandacht besteden aan hun dagelijkse routine. Terwijl deze dagelijkse routine een essentiële factor is van jouw productiviteit en rendement. En dus van jouw succes.

De methode voor gegarandeerd snel je doelen bereiken.

Hoe zou het zijn als je precies wist hoe je super effectief en efficiënt kunt zijn? Oftewel hoe je zo snel en goed mogelijk jouw dromen (gewenste doelen) bereikt en hiervan kunt genieten!

Zou het niet geweldig zijn als je een bewezen methode had om topprestaties te leveren. Zodat je dat bereikt wat je graag wilt bereiken, zodat je niet afgeleid wordt en tijd overhoudt voor privé en andere leuke dingen.

Hoe fantastisch zou het zijn als je, wanneer je maar wilt, toegang tot deze methode had?

Als je je ooit hebt afgevraagd hebt hoe je jouw prestaties echt kunt verbeteren, hoe je meer kunt realiseren, dan heb ik iets fantastisch voor je.

Om betere resultaten te bereiken dien je je dagelijkse routine en werkwijze aanpassen. Start met het vooraf nadenken over datgene wat echt belangrijk voor je is. Wat jouw dromen/doelen zijn die je wilt bereiken.

Ik heb hiervoor een methode ontwikkelt waarbij je inzicht krijgt in jouw overload aan taken/werkzaamheden. Hierdoor krijg je rust in je hoofd en heb je overzicht.

Met deze methode werk je dagelijks aan jouw gewenste resultaten. Je werkt vanuit een vooraf opgesteld plan. Hierdoor ben je veel minder afgeleid en weinig last van uitstelgedrag.

Je onderzoekt en ontwikkelt inspiratie en motivatie vanuit je eigen drijfveren, waardoor je de nieuwe routine makkelijker en beter kunt volhouden.

Succes gegarandeerd.

Deze methode is de speciaal ontwikkelde RDA-methode voor betere resultaten en dus meer succes. Gedeeltelijk gebaseerd op de RPM-theorie van Tony Robbins. Het is geschikt voor een ieder die meer uit zichzelf en uit zijn/haar werk wilt halen.

Om je alvast op weg te helpen volgen hieronder zes tips om het meeste uit jezelf en jouw werk te halen.

1. Stel je ambities helder vast, zie dit voor je.

2. Focus op maximaal drie resultaten die je wilt bereiken.

3. Bepaal de meest efficiënte en effectiefste acties gericht op deze drie doelen.

4. Laat alle andere belangrijke doelen los, besteed daar (even) geen aandacht aan.

5. Weet waarom je dit wilt bereiken, dit zorgt voor motivatie.

6. Zorg voor een stok achter de deur, regel een coach die jou helpt om zo snel en goed mogelijk je doelen te bereiken

Ik wens je heel veel focus en prachtige resultaten!

 

Antoinette

Voor A-Lissome

 

Over de auteur

Ik, Antoinette Nunes-Meijer, wil jou als ambitieuze ondernemer helpen om vanuit je eigen IDENTITEIT (talent, passie, kennis en kunde), met FOCUS op RESULTAAT, door te groeien naar een bedrijf wat zoveel mogelijk onafhankelijk is van jou als ondernemer. Omdat ik enorm gei╠łnspireerd en gepassioneerd raak van het samen met ondernemers (managers en leidinggevenden) bereiken van hun doelstellingen ben ik mij hier de laatste jaren in gaan verdiepen en trainen. Vanuit deze passie ben ik bezig gegaan met het ontwikkelen van de RDA methode.