Deel dit bericht

Loopbaantest

Doe de gratis loopbaantest in 5 minuten

     Coach: Vertel eens: zit jij in de juiste job?

     Klant: Euh ... 😳 😳 !

     Coach: Oei ... blijkbaar niet? Waaraan twijfel je?

Wil jij ook eens objectief peilen naar de verschillende criteria die maken of je in je element bent in je job?

Dan is deze gratis online test écht iets voor jou!

Vul zeker een correct e-mailadres in om je resultaten te kunnen ontvangen.
Je ontvangt gratis een mini-coaching inclusief extra inzichten in je resultaat en tips voor de toekomst.

Vraag 1

Vraag 2

Vraag 3

Vraag 4

Vraag 5

Vraag 6

Vraag 7

Vraag 8

Vraag 9

Vraag 10

Vraag 11

Vraag 12

Vraag 13

Vraag 14

Vraag 15

Vraag 16

Vraag 17

Vraag 18

Vraag 19

Vraag 20

Vraag 21

Vraag 22

Vraag 23

Vraag 24

Vraag 25

Vraag 26

Vraag 27

Vraag 28

Vraag 29

Vraag 30

Vraag 31

Vraag 32

Vraag 33

Vraag 34

Vraag 35

Vraag 36

Vraag 37

Vraag 38

Vraag 39

Tijd is kostbaar - Verspil jij tijd aan een job die niet bij je past?

1836. Zoveel uren ben je gemiddeld per jaar aan het werk. Om nog maar te zwijgen van dat woonwerk verkeer. En tijd is kostbaar, toch? Het zou toch zonde zijn mocht je die uren verspillen aan een job waar je niet helemaal thuis hoort, niet? Je hoeft ook geen genoegen te nemen met een job waar je geen plezier uit haalt.

Wil jij ook wel eens objectief peilen naar de verschillende criteria die maken of je in je element bent in je job? Dan is deze gratis online loopbaantest iets voor jou!

Resultaat?

 • je krijgt een objectief resultaat in cijfers uitgedrukt, zelfs per onderdeel
 • je krijgt een verlossend antwoord op een aantal vragen, inclusief ‘blijf je of vertrek je’?
 • je krijgt een aantal concrete verbetertips
 • je stopt met twijfelen
 • en ... je hebt meteen objectief en concreet materiaal om mee aan de slag te gaan 

Getriggered? Je bent slechts één klik verwijderd van onze gratis online loopbaantest: 36 ja / nee vragen die minder dan 5 minuten duren, want tijd is kostbaar.

Doe de loopbaantest als 1e stap naar een gelukkigere loopbaan

Soms voel je dat je job niet meer goed zit, maar kan je er de vinger niet opleggen waar dat dan juist aan ligt.

Deze loopbaantest is een perfecte 1e stap om te bepalen wat er niet (meer) juist zit in je huidige job. Je krijgt het resultaat gratis doorgemaild.

Net daarom is het zo belangrijk dat je de loopbaantest doet. Uit het resultaat kan je immers afleiden op welke van de 6 grote onderwerpen je juist goed scoort, of niet. En dus weet je dan ook waar je moet bijsturen. Gaat het over

 • je takenpakket, inclusief je talenten en competenties?
 • hoe en met wie er wordt samengewerkt?
 • communicatie tussen de medewerkers en met het management?
 • je arbeidsvoorwaarden?
 • de (mis)match tussen jouw waarden en die van het bedrijf/leidinggevende waarvoor je werkt?
 • je betrokkenheid bij je werk en werkgever?

Wil je hier graag antwoord op? Doe dan de gratis loopbaantest: 36 ja/nee vragen die je in minder dan 5 minuten beantwoordt. De conclusie ontvang je onmiddellijk in je mailbox!

Meer dan 21.000 personen deden de loopbaantest al

 • Lieselot P.

  Na het invullen van de test kreeg ik snel mijn resultaten per mail binnen. Deze waren eerder algemeen, maar ik wist eigenlijk al een antwoord op mijn vraag 'moet ik blijven of vertrekken'.

 • Sofie Mollekens
  Marketing Manager Digital Business & Event Academy bij Karel de Grote Hogeschool

  Dankzij Annelies heb ik een heel goed inzicht gekregen in wat toxisch voor mij is en wat goed voor mij is binnen een werkomgeving. Ze heeft letterlijk aan de alarmbel getrokken, waar ik heel blij om ben. Nu weet ik welke waarden voor mij belangrijk zijn binnen een bedrijfsomgeving en waar ik voor mezelf op moet letten. Ik bewaak ook beter mijn grenzen

 • Kurt M.

  Supertof dat jullie doen wat jullie zeggen.

  Eerst basis resultaten via mail. Dan detailresultaten via telefoon. Daar kan ik al mee aan de slag dus die mini-coaching heeft me al op gang gezet, hoewel ik ook nog verdere individuele begeleiding ga volgen.

 • Emmy Lee
  Client Service Manager bij Invisible Puppy

  De jobcoaching sessies bij Annelies heeft me echt wel geholpen. Het bracht me inzicht wat ik kan, wat ik wil en tot waar ik wil gaan zonder mezelf te verloochenen. Ik heb geleerd meer rekening te houden met mezelf en in minder mate met de vooroordelen en verwachtingen van anderen.

 • Petra S.

  Een aantal weken geleden heb ik bij jullie de loopbaantest gedaan. Het resultaat, zeker wat er dan telefonisch werd gedeeld heeft mijn ogen geopend. Dank je wel om op deze manier een bevestiging te geven van wat ik al voelde. Ik ben ondertussen in loopbaanbegeleiding bij jullie met loopbaancheques. Heel erg content mee.

 • Nathalie Cloetens
  Customer support coordinator bij Nutricia Early Life Nutrition

  Ik heb Annelies leren kennen met de opendeurdagen van A-Lissome en ik heb er geen spijt van! Dankzij haar heb ik nu een betere visie van mezelf, mijn competenties en talenten. Nu is het verschil voor mij duidelijker alsook waar zou ik best mijn professionele energie insteken

 • Lieve A.

  Ik ben blij dat ik die 5 minuten genomen heb om de loopbaantest in te vullen. Die maakten voor mij inzichtelijk wat er moest gebeuren. Dank je voor de korte telefonische mini-coaching om meer uitleg te geven over mijn resultaten. k weet nu zeer duidelijk waar het schoentje wringt en wat ik moet aanpakken.

 • Luc Verstrepen
  Senior SharePoint developer bij Deloitte Belgium

  Na de loopbaantest zocht ik loopbaanbegeleiding omdat ik het gevoel kreeg dat ik 'vast' zat in mijn job. Door loopbaansessies werd ik gedwongen om na te denken over mijn situatie, en kreeg ik al meteen nieuwe inzichten. Door de loopbaansessies heb ik het gevoel dat ik assertiever ben geworden in mijn werkomgeving, dat ik meer durf te vragen naar opportuniteiten om verder te groeien. Ik heb ook een aantal acties genomen die me triggeren om verder bij te leren op technisch vlak.

 • Kirsten P.

  Na de mail met mijn basis resultaat kreeg ik fijn telefoontje van een coach dicht bij mij in de buurt. Zij gaf me nog meer inzicht in het detail van mijn resultaten zodat ik wist welke onderdelen ik het eerst moest aanpakken. Dat gesprek op zich was leuk én leerrijk want door de mini-coaching kreeg ik nog wat extra inzichten. Super bedankt.

 • Tanja Maes
  Senior Construction Consultant bij Buro Nexus BE

  Annelies heeft mij mijn ogen doen openen, of eerder doen luisteren naar wat mijn hart en buikgevoel al die tijd probeerden te zeggen. Een top dame die weet met wat ze bezig is en dat ook weet te projecteren op haar klanten.

Loopbaanbegeleiding...

... is veel meer dan gewoon een babbelke doen.

... betekent niet noodzakelijk dat je van werk moet veranderen.

Loopbaanbegeleiding kan confronterend zijn, doet je stappen zetten in je zelfontwikkeling, ...en dat is niet voor iedereen.

Ook zijn er heel wat misverstanden over loopbaanbegeleiding.

En dan vol energie aan het werk, net zoals wij

Je kan onze professionele coaches vinden over heel Vlaanderen