Gratis Ontdekkingsavond loopbaanbegeleiding

Gratis Ontdekkingsavond loopbaanbegeleiding 26/03/2020 - Bertem

Regelmatig houden we op verschillende locaties in Vlaanderen een gratis ontdekkingsmoment over wat loopbaanbegeleiding is, wat het voor jou kan betekenen, welke thema's mogelijks aan bod komen en gaan we ook al wat aan de slag.

Wanneer? Donderdag 26 maart 2020, 20-22u

Waar? Tervuursesteenweg 72a, 3060 Bertem

Coach? Greet Vanderwegen

Prijs? Gratis!

 

Meer informatie

In ons actief leven spenderen we het grootste deel van onze tijd aan onze job. Onze job is een belangrijke manier om onze eigenheid en missie vorm te geven. Daarom is het ook zo belangrijk om tijd te maken en te kijken of onze loopbaan in lijn is met onze persoonlijke doelstellingen en ambities. Wanneer onze job niet langer overeenstemt met onze doelstellingen, dan geraken we snel ontmoedigd en gedemotiveerd.

Deze mismatch kan je even volhouden, maar als dit te lang aansleept geraakt je helemaal uitgeblust.

 

Loopbaanbegeleiding helpt je om jouw (loopbaan)doelstellingen scherp te stellen

- Je kan die talenten aanboren waar je zo gelukkig van wordt.

- Je zet de stappen naar je droomjob

- Je durft beslissingen te nemen en er ook helemaal voor te gaan.

- Je pakt die ontwikkelingspunten aan die je al zo lang belemmeren.

- Je gaat de professionele uitdagingen aan.

 

En het klopt, het vraagt moed om de manier dat je met je loopbaan bezig bent onder ogen te zien en er iets aan te doen, maar het geeft je zoveel, eens je het doet. Het bevrijdt je, het geeft je ademruimte, het geeft je rust.

Loopbaanbegeleiding ondersteunt je te bij het (durven) kijken naar je loopbaan en van daaruit jouw weg uit te stippelen. Het ondersteunt je bij het verder ontwikkelen van loopbaancompetenties. Wil je even proeven hoe we dit aanpakken, schrijf je dan in voor ons infomoment op donderdag 26 maart 2020. Wil je liever persoonlijk kennismaken, maak dan een afspraak via pb of e-mail (greet.vanderwegen@a-lissome.com)

Greet Vanderwegen, één van de professionele coaches bij A-Lissome, helpt je om je vragen en uitdagingen te beantwoorden.
 

Inschrijven? Via mail naar greet.vanderwegen@a-lissome.com of via onderstaand aanmeldformulier

Voor wie? Voor iedereen die zijn of haar loopbaan in de hand wil nemen. Voor iedereen die werk wilt maken van zijn of haar loopbaan: of je nu werknemer of zelfstandige bent.

 

Deze informatie is ook terug te vinden in facebook.

 

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding houdt in dat je ondersteund wordt bij het nemen van loopbaanbeslissingen en wat het thema juist is bepaal jij helemaal zelf. Ook de praktische info en voorwaarden van VDAB loopbaancheques komen aan bod!

Een pakket van 7 uur professionele coaching kost u slechts 80 €/ 7 uur. De overheid neemt de overige kosten voor haar rekening. De totale waarde van een professioneel loopbaanbegeleidingstraject bedraagt ongeveer 1.000 € + 21% BTW.

Schrijf je in voor
Gratis Ontdekkingsavond loopbaanbegeleiding | 26 maart 2020 - Bertem