Gratis Ontdekkingsavond Loopbaanbegeleiding

Gratis ontdekkingsavond loopbaanbegeleiding 13/8/20 in Denderleeuw

Regelmatig houden we op verschillende locaties in Vlaanderen een gratis ontdekkingsmoment over wat loopbaanbegeleiding is, wat het voor jou kan betekenen, welke thema's mogelijks aan bod komen en gaan we ook al wat aan de slag.

Wanneer? Donderdag 13 augustus 2020 van 19u30 tot 20u30

Waar? Meubel- en interieurzaak Van der Waerden, Steenweg 480, 9470 Denderleeuw

Coach? Lesley De Schepper

Prijs? Gratis!

Loopbaanbegeleding in Denderleeuw

Ontdekkingsavond Loopbaanbegeleiding in Denderleeuw

Meer informatie

Nu we gedwongen worden om even stil te vallen door het coronavirus, is het een goed moment om ook even stil te staan bij onze loopbaan. Even stil staan bij wat er goed en minder goed loopt. Of tijd nemen om stil te staan bij de vragen die je 's nachts wakker houden.

In ons actief leven spenderen we het grootste deel van onze tijd aan onze job. Onze job is een belangrijke manier om onze eigenheid en missie vorm te geven. Daarom is het ook zo belangrijk om tijd te maken en te kijken of onze loopbaan in lijn is met onze persoonlijke doelstellingen en ambities. Wanneer onze job niet langer overeenstemt met onze doelstellingen, dan geraken we snel ontmoedigd en gedemotiveerd.

Deze mismatch kan je even volhouden, maar als dit te lang aansleept geraakt je helemaal uitgeblust.


"Mijn job, mijn werkgeluk, ik heb er heel wat vraagtekens bij. Gisteren sloeg ik me erdoor, vanmorgen voelde ik een knoop in mijn maag en steeds meer breek ik mijn hoofd over wat kan voor mij, in de toekomst."
Voor iedereen die dit herkent en vragen heeft over zijn of haar huidige loopbaan, organiseer ik een infomoment. Laat de inschrijving voor deze informele, dan wel veilige bijeenkomst voor jou de volgende juiste stap zijn.


Ben je woonachtig regio Ternat, Asse, Affligem, Aalst, Ninove, Denderleeuw, Liedekerke, Dilbeek? Schrijf je in en markeer 13/8 in je agenda

Jij krijgt vrijblijvend antwoord op vragen als 

  • wat kom ik te weten door loopbaanbegeleiding?
  • met welke loopbaanvragen kan ik terecht in begeleiding? Ook met die van mij? 
  • welk voordeel haal ik uit loopbaanbegeleiding?
  • hoe werkt dat dan zo'n begeleiding?
  • in welk opzet kan begeleiding plaatsvinden?
  • welk kostenplaatje is eraan verbonden?
  • wat zijn loopbaancheques, verkrijgbaar via VDAB?
  • hoeveel tijd plan ik in voor dit project?
  • Q&A 

zodat jij voldoende info hebt om te beslissen of het voor jou aanvoelt als waardevolle investering in de toekomst.

Ben je geïnteresseerd en past dit moment hoegenaamd niet in je agenda? Geef me een seintje zodat we samen in gesprek kunnen gaan om jou wel te helpen.

Het informatiemoment gaat door op een externe locatie, in de omgeving van de praktijk van je loopbaancoach. Deze locatie biedt ons alle mogelijkheden om de instructies qua social distancing na te leven. Zitplaatsen worden verspreid opgesteld, gel zal aanwezig zijn. Voel je vrij om je masker te dragen als jij je daar goed bij voelt. Ruime parkeermogelijkheden.

 

Inschrijven? Via mail naar lesley.de.schepper@a-lissome.com, 0497 35 19 19 of via onderstaand aanmeldformulier

Voor wie? Voor iedereen die zijn of haar loopbaan in vraag stelt, professioneel wilt groeien of een andere professionele vraag heeft. Of je nu in loondienst bent, of zelfstandige

 

Deze informatie is ook terug te vinden in facebook en de VDAB website

 

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding houdt in dat je ondersteund wordt bij het nemen van loopbaanbeslissingen en wat het thema juist is bepaal jij helemaal zelf. Ook de praktische info en voorwaarden van VDAB loopbaancheques komen aan bod!

Een pakket van 7 uur professionele coaching kost u slechts 11 €/uur. De overheid neemt de overige kosten voor haar rekening. De totale waarde van een professioneel loopbaanbegeleidingstraject bedraagt 981,75 euro + 21% BTW.

Schrijf je in voor
Gratis ontdekkingsavond loopbaanbegeleiding | 13 augustus 2020 - Denderleeuw