Loopbaanbegeleiding coach De Pinte Gent, Lendelde, Myriam Parmentier

Myriam
Parmentier

Luisterend. Intuïtief. Actiegericht. Diepgang. Open Minded. Humor. 

Ik ben mama, HR professional en onderneemster. Een bezige bij met brede interesses. Steeds open voor een gesprek rond persoonlijke ontwikkeling of maatschappelijke thema’s. Ik hou van mijn familie, vrienden, lekker eten en lachen. Geprikkeld word ik door reizen, sporten, zingen en een mooi interieur. Passie heb ik voor mensen en hun talenten én bewondering voor mensen die ondernemerschap tonen. 

In mijn coaching heb jij voluit mijn aandacht. Want jij wenst te groeien als mens en professional, wilt het beste uit jezelf halen, wil jezelf en anderen beter begrijpen, wenst je professionele leven verder vorm te geven. Ik aan de zijlijn als coach en cheerleader; jij in actie op het veld!

Je talenten en competenties opmerken; je bewuster worden van jezelf en mogelijke keuzes, je denkpatronen horen en spiegelen, je creatief denken stimuleren, naar je luisteren en de moed aanwakkeren om je hart, intuïtie te volgen en tot actie over te gaan; dat is wat je mag verwachten.

Met 15 jaar HR- (Consultant, Hr Business Partner) en Business ervaring (Consultancy, Industrie, FMCG, Financial Services) bovenop mijn ervaring als Coach, ben ik goed geplaatst je te begeleiden in de opbouw van een succesvolle & duurzame loopbaan

Verder beschouw ik mijn persoonlijk groeitraject, inclusief zoektocht naar erkenning & waardering in mijn loopbaan als een meerwaarde in mijn begeleidingen. 

Samen met mijn man Pieter en kindjes Nora (8j) en Mathias (6j) woon ik in De Pinte bij Gent. Ik ontvang je graag in ons bijhuis in de tuin, in een groene, inspirerende setting.

Myriam haar favoriete thema's

  • Talent management (kwaliteiten, competenties ontdekken en ontwikkelen) 
  • Zicht krijgen op je persoonlijke waarden en overtuigingen
  • Loopbaanpistes bekijken (jobinhoud, werknemersstatuut, passende context, …) 
  • Succesvol solliciteren (personal branding)
  • Professionele performance, zelfleiderschap verhogen
  • Preventie burn out/bore out
  • Wellbeing, energiebalans managen
  • Omgaan met verandering /evolutie

Wegens het corona virus en het impact ervan op werk en leven is het bij A-Lissome ook mogelijk om je coaching sessie(s) online te laten doorgaan. Hier zijn verschillende gratis en gemakkelijke tools voor. Bespreek het met je coach, hij/zij informeert je met veel plezier over de mogelijkheden!

Loopbaanbegeleiding coach De Pinte Gent, Lendelde, Myriam Parmentier

Neem contact op met
Myriam