Lieselot
De Tant

Luisteren, Vertrouwen geven, Veilige omgeving creëren, Oplossingsgericht, Communicatie

​Twijfel je momenteel of je nog wel op je plaats zit in je huidige job? 
Vraag je je af of je niet beter een andere uitdaging zoekt, één die beter bij je past?
Vind je de combinatie sociaal leven, werk, gezin vermoeiend of lastig?

Samen gaan we op zoek naar antwoorden op de vragen die je hebt. Misschien blijkt dat je effectief best een nieuwe weg inslaat. Of wie weet volstaat een goed gesprek met je leidinggevende wel en vind je vernieuwde energie in je huidige bedrijf. Anderzijds kan je door het toepassen van enkele tips een wereld van verschil voelen. 

Vanuit mijn passie voor mensen en wetenschap werd ik apotheker. Mijn grootste sterkte in deze job bleek mijn empathie, met als gevolg dat mensen vaak hun verhalen aan mij vertelden. Waar je goed in bent doe je meestal ook graag en daardoor ben ik me steeds meer gaan bekwamen in het luisteren zonder oordeel en hulp bieden waar ik kan.

Na 7 jaar in de apotheek kreeg ik de kans om in een farmaceutisch bedrijf aan de slag te gaan, waar ik verscheidene rollen vervuld heb en heel wat geleerd heb van de bedrijfswereld. 

Toch merkte ik dat ik meer energie kreeg van het omgaan met mensen dan van het wetenschappelijke / zakelijke deel van mijn job. Ik kwam in aanraking met verscheidene coaches en hoe langer hoe meer begon het te kriebelen om zelf coach te worden. Daarom heb ik verschillende opleidingen gevolgd en het werd voor mij heel duidelijk: ook al ben je goed in je job en heb je alle nodige kwaliteiten, als je het geheel kan overgieten met een sausje passie dan word je spontaan nog veel beter.

Gedurende de sessies loopbaanbegeleiding brengen we jouw waarden en talenten in kaart en ontdekken we waar jouw passie ligt en waaruit jij voldoening haalt.

Kies jij er ook voor om energiek en enthousiast je werkdag door te komen en met voldoening en plezier naar huis te keren?

Je kan bij mij terecht op verschillende locaties.

Lieselot's favoriete thema's

  • Op zoek gaan naar wat je echt wil

  • Communicatie (communicatieve intelligentie)

  • Vertrouwen en zelfvertrouwen

  • Zelfbewustzijn

  • Teamcoaching

  • ... 

Neem contact op met
Lieselot