Lieselot
De Tant

Luisteren, vertrouwen, veiligheid, oordeelloos, empathie

Zowel perfectionisme als weinig zelfvertrouwen kunnen een grote invloed hebben op je job en je loopbaankeuze en vooral op het niet durven kiezen voor de job die bij je past. Bovendien zijn het risicofactoren voor een burn-out. Je wil immers alles perfect doen en durft je grenzen al wel eens overschrijden.

Als herstellend perfectionist weet ik als geen ander hoe het is om de lat ontzettend hoog te leggen voor jezelf. ​Ik heb ook ontdekt en ervaren dat weinig zelfvertrouwen en ongezond perfectionisme hand in hand gaan. 

Twijfel je momenteel of je nog wel op je plaats zit in je huidige job? 
Vraag je je af of je niet beter een andere uitdaging zoekt, één die beter bij je past?
Vind je de combinatie sociaal leven, werk, gezin vermoeiend of lastig?
oop je tegen een burn-out aan of ben je herstellend van een burn-out?

Samen gaan we op zoek naar antwoorden op de vragen die je hebt. Misschien blijkt dat je effectief best een nieuwe weg inslaat. Of wie weet volstaat een goed gesprek met je leidinggevende wel en vind je vernieuwde energie in je huidige bedrijf. Anderzijds kan je door het toepassen van enkele tips een wereld van verschil voelen. 

Gedurende de sessies loopbaanbegeleiding brengen we onder andere jouw waarden en talenten in kaart en ontdekken we waar jouw passie ligt en waaruit jij voldoening haalt. 

Dankzij mijn opleiding tot apotheker en mijn ervaring in de apotheek heb ik een mooie mix opgebouwd van een rationeel brein, een sterke intuïtie en groot empathisch vermogen.
Als coach heb verschillende jaaropleidingen gevolgd, heel veel korte trajecten en honderden boeken gelezen, waardoor ik zelf aan de slag ben gegaan met mijn eigen issues en ze heb omgetoverd tot een waardevolle expertise tijdens coaching sessies.

Kies jij er ook voor om energiek en enthousiast je werkdag door te komen en met voldoening en plezier naar huis te keren?

Je kan bij mij terecht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op verschillende locaties.

Lieselot's favoriete thema's

 • Vertrouwen en zelfvertrouwen

 • Communicatie en de invloed ervan op je (werk)relaties

 • Perfectionisme

 • Zelfbewustzijn

 • Zelfacceptatie

 • Balans werk en privé

 • Hooggevoeligheid (HSP)

 • Grenzen bewaken en nee leren zeggen

 • Leiding geven 

 • Vertrouwen binnen je team

 • Zelfstandige worden

 • Persoonlijke missie ontdekken

 • ...

 • Kristien Ooms
  Founder bij TalentQuest

  Door mijn gesprekken met Lieselot, sta ik nu waar ik ooit stilletjes had van gedroomd. Zelfstandige zijn in iets waar ik mijn ei in kwijt kan.

  Jarenlang heb ik met heel veel plezier als apotheker in de apotheek gestaan. Het sociale contact met patienten en zorgverleners, advies geven, bestellingen doen en bereidingen,.. het was allemaal heel boeiend en afwisselend en ik deed het heel graag.

  Maar ineens.. was het op.. van de ene dag op de andere.

   

  Als ex-collega belde ik, met veel vertrouwen, naar Lieselot en niet zonder reden, ze stelde me direct op mijn gemak en ik had direct een goed gevoel erbij . Ze wist uit eigen ervaring wat ik doormaakte.

  Woorden als geduld, aanvaarding,.. klonken in het begin nog hol maar steeds meer voelde ik wat ze zei.

  Ze hielp me door me mijn verhaal te laten doen, te luisteren... Door haar opleidingen als coach kon ze heel goed filteren uit ons gesprek waar mijn sterktes en interesses zitten en waar ik dus mijn energie uit haal en welke mijn pijnpunten zijn en waar ik dus energie door verlies.

   

  Het is een proces dat moet groeien in jezelf maar ik zie Lieselot als degene die mij een spiegel voorhield waarbij alles duidelijk werd. 

   

  Heel dankbaar ben ik dat ik Lieselot (al) ken(de) en dat ze me heel veel heeft bijgebracht door haar talent en kennis in coachen!

   

  Kristien

 • Marjolein Van De Sompel
  Zaakvoerder Happy Beautiful People

  Een tijdje geleden kwam ik met Lieselot in contact en ik ging in op haar uitnodiging om in enkele sessies kennis te maken met haar manier van werken en coaching. Zonder verwachtingen kwam ik terecht in een warme sfeer met een sublieme coaching.

  Coaching bij Lieselot staat voor een luisterend oor, niet aflatende vragenstellen en doortastendheid met voldoende ruimte voor eigen inbreng, gevoelens en behoeften.

  Als coachee vind je bij Lieselot vertrouwen in je kunnen en eigenheid.

 • Ingrid Tomsin
  Zaakvoerder Osteopaat Ingrid Tomsin

  Tijdens coachingsessies bij Lieselot vind je enerzijds rust en anderzijds houdt ze je (soms zelfs letterlijk) een spiegel voor, waardoor je de zaken in een ander perspectief bekijkt en je met andere inzichten en vernieuwde energie terug buiten komt.

Wegens het corona virus en het impact ervan op werk en leven is het bij A-Lissome ook mogelijk om je coaching sessie(s) online te laten doorgaan. Hier zijn verschillende gratis en gemakkelijke tools voor. Bespreek het met je coach, hij/zij informeert je met veel plezier over de mogelijkheden!

Neem contact op met
Lieselot