Joke
Germeys

Empathisch, Down-to-earth, Vertrouwen uitstralend, Authentiek, Humoristisch

Een desolaat landschap, eindeloos uitgestrekt. Er is geen duidelijk afgebakende weg te zien. Het eindpunt is niet duidelijk, er is veel mist aan de horizon. Toch weet je dat er een eindpunt is, daar ergens. We vatten samen de tocht aan, we gaan op ontdekking. Geleidelijk aan vormt de weg zich, tussen de vele bochten en stopplaatsen door. Hoe verder we komen, hoe duidelijker de horizon, hoe duidelijker het einddoel.

Enkele jaren geleden zat ik zelf in deze situatie. Een hoop onduidelijkheid, heel veel vragen en twijfels. Door een loopbaancoachingtraject zijn mijn passie en missie zichtbaar geworden. Na enkele cursussen en door een paar gerichte keuzes te maken, heb ik mijn passie meer in mijn job kunnen inbouwen. Mijn passie is mensen begeleiden in het vinden van hun potentieel.

Ik geloof heel sterk in het groeipotentieel van mensen. De antwoorden op de vragen die jij je stelt, zitten al in jou, vaak nog verborgen. Ik ga graag met jou op weg om die antwoorden en je doel helder te krijgen.

Jouw waarden en drijfveren zijn belangrijke wegwijzers op deze tocht, daar besteed ik graag voldoende tijd aan. Ze zijn immers de gps op jouw ontdekkingstocht. Ook de sturende gedachten gaan we niet uit de weg, we gaan ook die verkennen.

Ik heb ondertussen 28 jaar business ervaring in een groot bedrijf, waar ik zowel in een operationele, commerciële als marketing/product management afdeling gewerkt heb. Twintig jaar in leidinggevende functies en een grondige opleiding hebben van mij de coach gemaakt die ik nu ben: warm, praktisch, down-to-earth, business gedreven, ondersteunend, challenging, meedenkend, vertrouwen uitstralend en met humor als rode draad.  Bovenal ben ik erop gericht om het beste uit jou naar boven te halen.

Heb je zin om samen die ontdekkingstocht aan te vatten? Ik sta voor je klaar.

Ik geef loopbaanbegeleiding en andere business coaching in mijn eigen praktijk in Heverlee of op verplaatsing (max 30km).

Joke's favoriete thema's

  • Startende teamleiders

  • Leiding geven

  • Business coaching

  • Coaching van hoge profielen

  • 50+

  • Talenten en vaardigheden

  • Studiekeuzebegeleiding

  • Persoonlijke missie en visie

  • Veranderingsbegeleiding

  • ...

Wegens het corona virus en het impact ervan op werk en leven is het bij A-Lissome ook mogelijk om je coaching sessie(s) online te laten doorgaan. Hier zijn verschillende gratis en gemakkelijke tools voor. Bespreek het met je coach, hij/zij informeert je met veel plezier over de mogelijkheden!

Neem contact op met
Joke