Carole
Cammaert

Toegewijd, authentiek, luisterend, enthousiast

HR is altijd “mijn ding” geweest. Werken met mensen en voor mensen is hetgeen mij energie geeft. Mijn doel is meer plaats geven aan het individu; ruimte geven om zichzelf te zijn. 

Waarom is loopbaancoaching dan echt mijn passie geworden? Het is coachen die me heeft gebracht waar ik vandaag ben en daar ben ik onmetelijk gelukkig om. Dankzij de inzichten die ik verworven heb, voel ik me eindelijk in balans met mijn waarden. Die balans heeft er ook voor gezorgd dat mijn leven één geheel is geworden; ik kan mijn waarden laten doorvloeien in mijn professioneel en privéleven. Dat is, voor mij, mijn geluk.

Die ervaring, die wil ik jou laten beleven zodat jij er jouw unieke ervaring kan van maken. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je inzicht krijgt in jouw potentieel er een hele nieuwe wereld zal opengaan. Een vuur zal aangewakkerd worden, één waarvan je misschien niet vermoedde dat die er was.

Verandering brengt steeds de nodige uitdagingen met zich mee. Vallen en opstaan, het is ok. We deden het als kind, waarom niet als volwassene? 

Ik ben er om naar je te luisteren, in vertrouwen en met respect, vragen te stellen die je zullen doen stilstaan bij zaken waarvoor je anders de tijd niet zou nemen of misschien wilt nemen.  We wandelen samen en ik begeleid je zodat je het bos door de bomen terug kan zien. 

Wat je uiteindelijk ook kiest te doen, wat het resultaat ook is, het is JOUW resultaat en ik kijk er ongelooflijk naar uit die samen met jou te ontdekken!

Neem contact op met
Carole