Loopbaanbegeleiding coach Dilbeek Carine Vaeremans

Carine
Vaeremans

Doortastend, Nieuwsgierig, Aandachtig, Empathisch, Respectvol

Als master in internationaal business management, startte ik na mijn studies in het bedrijfsleven, waar ik in diverse sectoren, zowel nationaal als internationaal relevante ervaring opbouwde en dit in verschillende leidinggevende functies.

Doorheen mijn loopbaan werd ik me steeds meer van bewust van het belang van meer aandacht voor ons  ‘menselijk kapitaal’ en ‘menselijk potentieel’. In dit VUCA tijdperk van continue verandering, geloof ik dat deze aandacht in elke omgeving het positieve verschil maakt en bijdraagt tot motivatie, geluk, veerkracht en succes.

Vandaag sta ik in het bedrijfsleven als business coach en managing director aan het roer van een sterk groeiende KMO.  Als coach is het mijn missie mensen en organisaties in hun kracht te zetten.  Ik reik hen daarbij een kompas aan in het faciliteren van inzichten om  gewenste doelen te realiseren.  Ik hanteer een dynamische coachingstijl met een goede mix van aandacht, krachtige vraagstelling, ratio en intuïtie.  Respect, eerlijkheid en vertrouwen zijn waarden die ik hoog in het vaandel draag.

Je kan bij mij terecht voor business coaching, teamcoaching en personal coaching. Ik werk rond  thema’s zoals organisatie-ontwikkeling, change management, ontwikkeling van  loopbaan en talenten, veerkracht, burn-out preventie en reintegratie na langdurige afwezigheid.  

Ik bied coachingsessies aan in Dilbeek of op locatie bij organisaties en coachees.

In mijn vrije tijd trek ik graag tijd uit voor mijn gezin. Ik geniet van lekker en gezond koken. Ik kom tot rust tijdens wandelen en fietsen in de natuur. Een goede roman, een deugddoende reis of een moment met vrienden… dragen bij tot mentale en fysieke veerkracht.

Carine's favoriete thema's

  • Burn-out preventie

  • Welzijn op het werk

  • Terug aan de slag, reïntegratie

  • Loopbaanbegeleiding of loopbaancoaching

  • Leiderschap

  • Communicatie

  • Change management, omgaan met veranderingen

  • Inzicht in kwaliteiten en valkuilen

  • Talenten

  • ...

Wegens het corona virus en het impact ervan op werk en leven is het bij A-Lissome ook mogelijk om je coaching sessie(s) online te laten doorgaan. Hier zijn verschillende gratis en gemakkelijke tools voor. Bespreek het met je coach, hij/zij informeert je met veel plezier over de mogelijkheden!

Loopbaanbegeleiding coach Dilbeek Carine Vaeremans

Neem contact op met
Carine